Skip to main content

Predik het Woord, doe het werk van een evangelist

Webshop CGJO

Webshop

Exclusieve Liefde

Prijs: € 12,95


Totaal: {{ total }}

This item is out of stock :(

Beschrijving

De meeste christenen weten wel dat er gezegd wordt dat seks vóór het huwelijk niet goed is. Toch vragen velen zich af of de Bijbel dat nu werkelijk leert. Oscar Lohuis wil je laten zien hoe mooi het is de seksuele relatie te bewaren voor je eigen vrouw of man. Acht duidelijke redenen om te wachten tot het huwelijk worden op een rijtje gezet. God geeft ons deze leefregel voor ons eigen bestwil en voor een zo goed mogelijk functionerende samenleving. Hij wil dat huwelijken en gezinnen gelukkig zijn.

Exclusieve Liefde is geschreven voor jongeren en mensen die willen gaan trouwen, maar is ook bedoeld tot aanzet voor gesprek tussen de generaties. Praten over onderwerpen die met de liefdesrelatie, seksualiteit en trouwen te maken hebben blijkt niet vanzelfsprekend te zijn.
Het boek bevat ook zestig relevante gespreksvragen, speciaal opgesteld voor mensen die (misschien willen) gaan trouwen. Deze gaan over allerlei onderwerpen die met het huwelijk te maken hebben.

Gert-Jan Segers, fractievoorzitter Christen Unie Tweede Kamer:

"Met een sterke onderbouwing beschrijft Lohuis de rol en bestemming van seksualiteit – en daarmee ook Gods bedoeling van het huwelijk. Een mustread voor christenjongeren en hun ouders."

Arjan Baan, evangelist en directeur stichting HeartCry:

"Moraalridders spreken veroordelend en uit de hoogte. Dit boekje is het tegenovergestelde, omdat het integer en liefdevol is geschreven. De inhoud zal de huidige generatie jongeren zeker aanspreken!"

Tiemen Westerduin, spreker EO-Jongerendag, gewerkt bij HGJB:

"Ik ben heel blij met de duidelijkheid die in dit boek gegeven wordt. Zo ontzettend nodig!"

Door ds. Oscar Lohuis.
Paperback, 160 blz.
Tweede druk januari 2020