Ondersteun het werk van onze bediening

Ondersteuning door giften
Het werk van evangelisatie, prediking, onderwijs en gemeenteopbouw is niet commercieel van aard. Jezus zei: "Om niet hebben jullie het ontvangen, deel het uit om niet" (Matteüs 10:8). Veel van onze activiteiten doen wij Pro Deo, letterlijk en figuurlijk. Voor de benodigde inkomsten zijn wij voornamelijk afhankelijk van de giften van derden. Wij stellen het op prijs wanneer u ons financieel wilt helpen om dit belangrijke werk te kunnen blijven doen.

Goed Nieuws Bediening is wat betreft giften ondergebracht bij stichting Witte Velden in een Donkere Wereld te Hilversum. Deze stichting zet zich al sinds 1975 in om geestelijk werkers in staat te stellen hun werk te doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. en mevr. Karel en Nicolet Coenen, Noorderringweg 10-2, 8314 PH Bant, tel. 0527-624171, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt een gift overmaken op IBAN NL89 INGB 0001 4851 37 t.n.v. Stichting Witte Velden te Hilversum, o.v.v. Goed Nieuws Bediening. Of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om online een gift over te maken via Ideal (zie hieronder). Uw giften via Stichting Witte Velden kunt u aftrekken van uw belastbaar inkomen omdat Witte Velden is erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Vul onderstaand formulier in om een online gift via iDEAL te doneren.

Uw naam invullen a.u.b.

Vul a.u.b. uw adres in.

Vul a.u.b. uw postcode in.

Vul a.u.b. uw woonplaats in.

Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.

E-mailadres invullen a.u.b.

Vul a.u.b. het bedrag in dat u als gift wilt overmaken.

Ongeldige invoer


Ondersteuning met gebed
In het werk dat wij doen bevinden wij ons in de frontlinies van de geestelijke strijd die gaande is in deze wereld. Dat mensen tot geloof komen kan alleen gebeuren door een genadig ingrijpen van God. Daarom beschouwen wij de bediening van het gebed en de voorbede als allereerste vereiste en willen wij daar prioriteit aan geven. Zonder de gebeden van broeders en zusters die achter ons staan kunnen wij niet. Daarom stellen wij het zeer op prijs wanneer u onze bediening wilt gedenken in uw gebeden.

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen en de specifieke gebedspunten kunt u zich inschrijven voor onze vierjaarlijkse nieuwsbrief. U kunt zich hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief per post wilt (laten) ontvangen kunt u dat aangeven door ons een berichtje te sturen via het contactformulier.

Ondersteuning door gebruik van materialen
Ons verlangen is dat zo veel mogelijk mensen zullen worden bereikt met het evangelie. U helpt ons ook door anderen te attenderen op de preken, radio-uitzendingen en artikelen die op deze website beschikbaar worden gesteld. Ook kunt u anderen wijzen op de mogelijkheden die wij bieden voor het vervullen van (s)preekbeurten en het verzorgen van een Bijbelstudieserie.

Het is ons verlangen u te bemoedigen in uw leven als christen, en ook anderen te bereiken met het evangelie. Wij danken u hartelijk voor uw hulp daarbij.

GIFTEN

Alle materialen op deze site worden u gratis aangeboden. Indien u wilt helpen deze bediening in stand te houden en deze site verder uit te bouwen kunt u een gift overmaken.

Nu doneren

Copyright © 2020 Goed Nieuws Bediening - Grafisch ontwerp WoodyDesign